Intuitiv veiledning

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Coaching-1200x675.jpeg

Mange mennesker opplever for tiden livet som svært utfordrende. For noen har det vært slik i flere år allerede. Felles for mange er at livet deres er preget av angst, negative tanker, depresjoner og fysiske plager.

De mest sensitive har kanskje også begynt å oppleve ting de ikke helt forstår. Noen begynner å sanse ulike energier rundt seg. Noen kan føle, se, høre eller lukte ulike energier de selv ikke vet hvor kommer i fra. Kjenner du deg igjen i dette?

Føler du at psykologen din eller legen din ikke forstår deg? Da trenger du kanskje å snakke med noen som selv har erfaring med det du går gjennom. Jeg har vært igjennom min del av både fysiske og psykiske utfordringer. I den prosessen møtte jeg min egen angst, de vonde tankene og etterhvert også ulike energier.

Jeg har et stort ønske om å hjelpe deg til å forstå hva som skjer med deg. Jeg kan hjelpe deg til å forstå hva angsten din egentlig vil fortelle deg, hvorfor du plages med negative tanker og hva de sanselige opplevelsene dine kan handle om.

Jeg tilbyr timer hos meg der du får ca. 45-60 minutter veiledning og 30. min healing.

Eksempler på temaer du kan få veiledning på:

  • Angst: hva er angst, hvordan håndtere angsten i hverdagen og hvordan forløse den
  • Tankens kraft: hvilken rolle har tankene våre, tankemønstre, hvordan kan vi jobbe for å endre tanker som ikke er nyttige for oss, tilbakevennende tanker vi ikke liker og ikke klarer å kontrollere
  • Sykdom og smerter: årsaker til sykdom og smerter og hva vi kan gjøre for å bli friskere
  • Spirituelle temaer: åndelig oppvåkning, hvordan heve sin egen vibrasjon/frekvens, meditasjon, energier, chakraer, healing, mediumskap, utenomjordiske, stjernefamilie osv. osv.