Healing

Healing kan blant annet benyttes for:

 • rygg- og nakkeplager
 • mage- og fordøyelsesplager
 • idrettsskader
 • stive muskler
 • allergiplager
 • smertetilstander
 • tretthet/slapphet
 • nedsatt imunforsvar
 • psykiske plager
 • hodeplager
 • symptomer som følge av alvorlige sykdommer eller lidelser eller bivirkninger av gitt behandling

Healing er en behandlingsform som har vært praktisert i århundrer og praktiseres i dag over hele verden. Healing er ikke knyttet opp mot noen spesiell religion eller tro og kan benyttes av alle mennesker og dyr.

Healing betyr «å gjøre hel» og har som mål å fjerne eventuelle blokkeringer i klientens energibaner, balansere mottakerens indre energi-balanse, sette i gang og fremme mottakerens egen healingprosess. Healing-energien jobber på det fysiske, emosjonelle, mentale og det spirituelle hos oss.

Under healingen kanaliserer jeg healing-energi fra universet. Jeg ser på denne energien som en intelligent, universell, helbredende kraft som selv finner veien dit den skal i hvert enkelt menneske. Healing-energien formidles av det jeg kaller for healing-guider som hører hjemme i høyere dimensjoner.

Samtaler er som oftest en del av behandlingen, med mål om å finne årsakene til hvorfor problemene og plagene har oppstått, for at klienten skal kunne gjøre noe med disse. Det er opp til klienten om han/hun vil ha samtale eller ikke.

Hva skjer under en healingtime hos meg?

Jeg starter som regel med en kort samtale om hvorfor mennesket som kommer til meg ønsker en healing-behandling, hvilke typer plager han/hun ønsker hjelp for, når og hvordan disse plagene har oppstått osv.  Dersom klienten ikke ønsker å fortelle noe er det også helt greit.  Healing-guidene vet hva hver enkelt trenger hjelp til, så jeg må ikke vite dette på forhånd.

Under selve healingen sitter eller ligger klienten. Det viktige er at han/hun slapper av og føler seg trygg og avslappet under behandlingen. Noen ganger holder jeg på stedet der klienten ønsker healing, men ikke alltid. Av og til er det mest hensiktsmessig å holde andre steder på kroppen, eller også litt over kroppen. Det viktigste er ikke hvor jeg holder, men at energien får strømme mest mulig fritt. Jeg jobber aldri over eller i direkte kontakt med «private» deler på kroppen. Ligger problemet på et slikt sted bruker jeg alltid et annet sted på kroppen som inngang for energien.

Etter behandlingen har jeg vanligvis en liten samtale med klienten om hvordan han/hun opplevde behandlingen, eventuell bedring av plagene osv.

Under behandlingen kan du kjenne ulike symptomer som f.eks. varme, kulde, prikkinger, stikkinger, en følelse av strøm som går gjennom kroppen, litt smerter i muskelatur, rumling i magen osv. Disse symptomene er helt normale og forbigående. Etter healingen kan noen oppleve bedring med en gang, men hos andre kan symptomene forverres i opptil et døgn. Dette er også helt normalt og er et tegn på at energien jobber godt. Noen mennesker kjenner ingen symptomer under healingen. Det betyr ikke at healingen ikke virker, men bare at man ikke føler energien når den jobber i kroppen.

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Det finnes ingen fasitsvar på hvor mange behandlinger man bør ha. Noen opplever stor reduksjon av symptomer allerede etter den første behandlingen, mens andre igjen må ha 2-3 behandlinger før de opplever bedring. Enkelte opplever ingen bedring etter healing.

Fjernhealing

Det er ikke nødvendig å komme til meg for å motta healing. Healing-energien kan også sendes til mennesker eller dyr som befinner seg på et annet sted en meg selv. Dette kalles fjernhealing og er like effektivt som vanlig healing. Ved fjernhealing oppnår vi kontakt pr. telefon før og etter behandlingen. Du kan med andre ord få behandling av meg selv om du skulle bo i andre deler av landet eller om du oppholder deg i utlandet.